Kabel en leidingwerk Groningen

Kabel en leidingwerk Groningen

A. Kolkena is gespecialiseerd in kabel en leidingwerk in Groningen. In samenwerking met een erkend installatiebedrijf leggen wij alle soorten kabels en leidingen aan. Hierbij kunt u denken aan elektriciteit, gas, water, centrale antenne installaties en glasvezel. Bovendien kunnen wij de nodige sloopwerkzaamheden, graafwerkzaamheden en bestrating uitvoeren indien dit gewenst is. Wij verzorgen het kabel en leidingwerk in Groningen graag van het begin tot het eind.

Kabelwerk Groningen aanleggen

Wilt u graag kabelwerk in Groningen laten aanleggen door een professioneel bedrijf? Wij zijn volledig gecertificeerd om alle soorten kabels en leidingen aan te leggen. Ons personeel heeft jarenlange ervaring op het gebied van grond- en graafwerk. Zo kunt u ook graafwerkzaamheden, tuinaanleg en beschoeiing aan ons overlaten. Wij zetten graag ons brede dienstenpakket in om u volledig te ontzorgen wanneer u kabelwerk in Groningen wilt aanleggen.

Leidingwerk Groningen aanleggen

Wanneer u leidingwerk in Groningen wilt aanleggen staat Kolkena voor u klaar! Met onze jarenlange ervaring op het gebied van grond- en graafwerkzaamheden klaren wij elke klus. Wij komen graag langs om locatie om samen tot een passend plan te komen. Daarna pakken wij het project van A tot Z op, zodat u met het beste resultaat eindigt. We zijn graag helder en transparant in onze communicatie en houden niet van poespas. Leidingwerk in Groningen laat u door Kolkena aanleggen.

Kabel en leidingwerk Kolkena certificaten

Op het gebied van kabel en leidingwerk heeft Kolkena alle benodigde certificaten. Zo zijn wij onder andere VOPVIAG en VOPBEI gecertificeerd. Dit houdt in dat wij gas en elektra kunnen aanleggen. Daarnaast beschikt Kolkena ook over het VCA** certificaat. Dit is de standaard op het gebied van veilig en verantwoord arbeid verrichten. Hierbij wordt er bijvoorbeeld naar de veiligheid van het personeel en het milieu gekeken. Kabel en leidingwerk is voor Kolkena geen probleem, met alle certificaten leggen wij alle soorten kabels en leidingen aan.

Kabel en leidingwerk Groningen zakelijk

A. Kolkena is specialist op het gebied van kabel en leidingwerk in Groningen voor een zakelijk project. Wij voeren voor verschillende bouwbedrijven diverse graafwerkzaamheden uit. Hierbij verzorgen wij het ingraven van de gas-, water- en elektra kabels die we door een erkend installatiebedrijf laten aansluiten. Daarnaast zijn wij specialist in grond- en straatwerk voor een zakelijk project, drainage, funderingen aanleggen en grondwerk. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden betreft kabel en leidingwerk in groningen op zakelijk niveau? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kabel en leidingwerk Groningen particulier

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kabel en leidingwerk in Groningen voor de particulier regelt? Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u voorzien van de materialen, machines en het vakmanschap voor uw klus! Wij hebben jarenlange ervaring met kabel en leidingwerk in Groningen voor de particulier. Ook verzorgen wij grond- en straatwerk voor de particulier en helpen u hier graag bij indien u dat nodig heeft. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden!