Zakelijk

Grond- en straatwerk voor de zakelijke markt

A. Kolkena grond- en straatwerk BV voert zijn werkzaamheden ook uit in de zakelijke markt. Hierbij een greep uit onze dienstverlening. Nieuwsgierig wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Graafwerk

Wij kunnen diverse graafwerkzaamheden voor u uitvoeren. Denk aan het graven van sloten, het profileren/uitvlakken van terreinen, cunetten uitgraven voor straatwerk, enzovoort.

Erfverharding

Het aanleggen van erfverharding, kavelpaden en bedrijfsvloeren verhard met stelcon- of agriconplaten is ook onderdeel van ons pakket. Overige maten en soorten verharding behoort tot de mogelijkheden. Tevens kunnen wij kuil-/mestplaten en sleufsilo's aanleggen. Of u nu kiest voor klinkers of betonnen vloeren, wij verzorgen het van A tot Z.

Erfafspoeling

De verontreiniging van erfafspoelingswater is gevoelige materie. Om dit probleem goed aan te pakken (wateropvang, het plaatsen van putten en lijnafwatering), beschikken wij over de juiste mensen en machines. Wij maken graag samen met u een erfafspoelingsplan.

Fundering uitgraven

Wij graven funderingen uit, zowel voor de verbouw van een schuur als voor de nieuwbouw van een woning of bedrijfspand. Af- en aanvoer van grond en zand zitten ook ons pakket.

Drainage

Heeft u last van teveel water op uw percelen (waar veel kabels en leidingen aanwezig zijn) of in uw tuin of woning (bijvoorbeeld vochtige muren, natte kruipruimte, ondergelopen tuin enzovoort)? Drainage leggen is vakwerk. Met onze ruime ervaring lossen wij deze problemen voor u op, zodat er weer een gezonde en droge werk- woonomgeving ontstaat. Ook verzorgen wij de klickmelding.

Terreinaanleg

Wilt u een compleet nieuw aangelegd of aangepast bedrijfsterrein? A. Kolkena grond- en straatwerk BV verzorgt deze werkzaamheden ook voor u: het totale traject van graafwerk, bekabeling voor terreinverlichting en aanleggen van de bestrating tot en met het inplanten.

Grafdelven

Het grafdelven kunnen wij verzorgen als totaalpakket (bijvoorbeeld delven en dichten, schotten of grafkelder plaatsen), maar er kan ook gekozen worden voor alleen het delven van een graf. Tevens verzorgen wij het ruimen van graven. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden op dit gebied.

Riolering

Uw terrein voorzien van nieuwe riolering, of oude of kapotte riolering vervangen? Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het leveren en plaatsen van afwateringsputten, IBA's (sceptic tanks), buizen en complete rioleringssystemen. Wij leveren alle soorten PVC-materialen.

Beschoeiing

Op verschillende manieren kunnen wij beschoeiing toepassen. Denk aan materialen als kunststof en hardhout. Beschoeiing kan bestaan uit damwandplanken in verschillende diktes (vanaf 3 centimeter) of kant-en-klare schotten (dikte 2 centimeter). Wij doen het voor u.

Kabel- en leidingwerk

In samenwerking met een daartoe gecertificeerd bedrijf leggen wij alle soorten kabel- en leidingwerk voor u aan. Denk aan elektriciteit, gas, water, CAI, glasvezel, enzovoort.

Aanleggen van wasplaatsen

In samenwerking met Beutech Kunststoffen leggen wij spoelplaatsen aan, gecombineerd met de gepatenteerde Phytobac van Beutech. De spoelplaats wordt dusdanig aangelegd, dat deze kan fungeren als alleen wasplaats voor uw machines, maar ook voor machines die gebruikt worden in combinatie met bestrijdingsmiddelen. De spoelplaats wordt vloeistofdicht en gecertificeerd opgeleverd. U ontvangt van ons het certificaat. Ook kunt u kiezen voor alleen een wasplaats, eventueel in combinatie met een benzine of olie/vet afscheider.

Toeleverancier

Wij leveren:

 • Vulzand
 • Zwarte grond
 • Drainagezand
 • Grind 
 • Granulaat
 • Halfverharding (mijnsteen e.d.) 
 • Schelpen
 • Stelcon- en agriconplaten
 • (Bijna) alle soorten bestrating
 • SIMbetonplaten

Recycling

Wij verzorgen de afvoer van vrijgekomen afval, zoals:

 • Bouw- en sloopafval
 • Groenafval
 • Puin en vrijgekomen grond bij graaf- en sloopwerk

Dealerschap SIMbeton

Wij zijn dealer van SIMbeton. 
Hiermee kunnen wij u een compleet programma leveren in betonplaten, keerwanden en betongoten. Van industrie tot agrarisch. Van architectonisch tot recreatie. Kijk op simbeton.nl